Ny hjemmeside for Våler kommune

Vår nåværende hjemmesideleverandør har sagt opp avtalen fra 31.12.2017. DET betyr at Våler kommune må lage nye sider hos en ny leverandør, og DEN prosessen er godt i gang.

Våler kommune har hatt iSite som system så lenge kommunen har hatt hjemmeside. Systemet har blitt solgt til flere ulike aktører opp igjennom årene, og vi har flyttet med.

Siste eier er Crayon AS, og de har nå besluttet at dette ikke skal være en del av deres portefølge, og har bestemt at systemet skal legges ned. Dermed er det flere titalls kommuner i Norge som må skaffe seg ny hjemmeside.

Våler kommunes nye nettside skal hostes og drives av Netlife . Det er satt sammen en ny redaktørgruppe i Våler som skal fylle sidene med innhold, og designet på siden blir også nytt.
Etterhvert skal sidene bli mer og mer fylt av digitale tjenester, og målet er innbyggerne skal kunne få gjort automatiske tjenester hele døgnet hele uka.

Denne gamle siden vil bli vedlikeholdt fram til ca midten av desember, og da lanseres den nye siden.

Vi ber om forståelse for at den nye siden ikke er 100% operativ med alle tjenester fra første dag, og vi kommer til å arbeide jevnt og trutt for å få all funksjonalitet på plass så fort som mulig.

Vi sier takk til gammel side, og ønsker ny leverandør og ny side velkommen.