Ny visjon Våler kommune - oppdatert fremdriftsplan

Styringsgruppen for ny visjon har hatt løpende dialog om utformingen av utkast til ny visjon i de siste ukene. Ett delmål i prosessen har vært å samles om en felles anbefaling. Styringsgruppen har i møte mandag 9 oktober kommet fram til en anbefaling.

Dette har ført til at framdriftsplanen har blitt justert for å sikre at forankring av utkastet kan skje på en god måte.
Oppdatert plan er som følger:
  • Gjennomgang av utkast visjon med begrunnelse i kommunestyremøte torsdag 12 oktober.
  • Nytt saksunderlag blir lagt fram for ekstra kommunestyremøte den 19 oktober.
  • Ordfører, gruppeledere og administrasjonen møtes mandag 16 oktober for innspill og diskusjon.
  • Kommunestyret behandler forslag til vedtak av ny visjon 19 oktober.
Utvidet informasjon om underlag, prosessen og utkast blir lagt ut på Våler kommunes hjemmeside fredag 13 oktober.

Petter Haugen
Rådmann