TV-aksjonen 2017 - UNICEF

Årets innsamlingsaksjon - tv-aksjonen 2017 - er tildelt UNICEF og går av stabelen søndag den 22. oktober.

Om TV-aksjonen 2017

TV-aksjonen NRK 2017 går til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 22.oktober.
Informasjon om årets tv-aksjon, hvordan du kan bidra og hvor du kan registrere deg for å bli bøssebærer kan du finne på www.blimed.no

Årets TV-aksjon skal gi skolegang og håp til barn der krigen raser. Når barn i krig og konflikt ikke får utdanning, står et helt lands fremtid på spill. Ett av fem barn i krigs- og konfliktområder står i dag uten skolegang. UNICEF jobber hardt og målrettet for at barn ikke skal få ødelagt fremtiden på grunn av voksnes kriger og konflikter. TV-aksjonen 2017 skal gi utdanning til barn i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan.

Våler kommune har et politisk vedtak på å støtte tv-aksjonen med 2 kr pr innbygger. Pr 01.01.2017 var det 5335 innbyggere i Våler kommune -og det resulterer i at vi har bidratt med kr. 10.670,-!

Privatpersoner bidrar først og fremst til TV-aksjonen på aksjonsdagen søndag 22.oktober ved å gi på bøssa. Dersom du ikke har kontanter kan du imidlertid også bruke Vipps. Bidrag via Vipps mellom kl. 16.00 og 18.00 (tidsrommet da bøssebærerne er ute og går) vil bli registrert som bøssebidrag i statistikken. Etter klokken 18 (når bøssebærerne er ferdige) vil det fortsatt være mulig å gi gjennom Vipps, SMS, bankoverføring eller telefon. Hvordan man kan gi på aksjonsdagen vil bli annonsert på dagen 22.oktober.

Kommuner, næringsliv, organisasjoner, skoler, barnehager, trossamfunn og lignende som vil gi et bidrag til TV-aksjonen kan registrere dette på våre giverside www.blimed.no  og vil da få tilsendt faktura med KID-nummer. I tillegg til nettfaktura vil du få tilsendt et giverdiplom i samme e-post.  På våre giversider vil du kunne gå inn og se på statistikken for din kommune eller fylke, og hvordan dere ligger an i forhold til resten av landet.

Våler kommune oppfordrer alle til å støtte opp om årets aksjon!