Fast utvalg for oppvekst og kultur

Elisabeth Sælid Kjærnsrød Krf
  Lena Linge Uavh.
  Petter Martinsen H 1. Pål Lysgård H

OPPSTART AV ARBEIDET I FAST UTVALG FOR OPPVEKST OG KULTUR 15. februar ble det første møtet i oppvekst- og kulturutvalget avholdt.
Kommunalsjef Dag Andersen innledet før utvalget behandlet orienteringssak om Home Start og statusrapport om kommunal fritidsklubb.

Etter møtet drøftet utvalget organisering av møtene i oppvekst- og kulturutvalget fremover og fant å ville organisere disse som følgende:

- Møtene vil bli avholdt ute i de ulike virksomhetene som er organisert under oppvekst og kultur. Her ønsker utvalget å få en innledning fra virksomhetsleder om den aktuelle virksomheten; utfordringer, innspill osv. Utvalget treffer gjerne også andre, for eksempel FAU, SU, elevråd ved den aktuelle virksomheten.

- Det vil videre settes av 30 minutter hvor innbyggere kan komme å stille spørsmål, spille inn ønsker osv.

- Behandling av saker.

Utvalgsmedlemmene ser frem til å bli bedre kjent med de ulike virksomhetene!