Reisebrev 25, Statsrådbesøk på Kaabbel gård

Oppdatert av: Tom Bastiansen (06.sep.2012)

En opplevelsesrik dag er over! Hyggelig møte mellom 2 Statsråder og 4 Ordførere i Mosseregionen, over en flott middag, basert på lokale råvarer! Våre felles utfordringer og muligheter ble servert rett over bordet. God stemning og forståelsesfulle ministere! Sola skinte i Ville Vakre Våler i dag! "Det er HER vi møtes"! – med Tage Pettersen, Liv Signe Navarsete, Inger-Lise Skartlien, René Rafshol og Marit Arnstad.

Statsrådbesøk på Kaabbel gård
Fotograf og tilrettelegger: Inger-Lise Søland

Moss Avis skrev bl.a.:
Middagen var et resultat av en spontan invitasjon fra Reidar Kaabbel (Sp) på et Sp-møte tidligere i år. Da vålerordføreren plumpet ut med invitasjonen til statsrådene lovet han også å lage maten. Han har også fått god hjelp av Brith Bakken, og gjestene satte stor pris på maten.

Men det viktigste var de politiske samtalene med ordførerne fra Moss, Rygge, Råde og Våler. Statsrådene hadde ingen konkrete løfter med seg  til ordførererne, men de ble satt inn i hva regionen har av utfordringer når det gjelder samferdsel, omstilling og vekst.  Begge lot seg imponere over samarbeidet.

Les resten av artikkelen her ...

Våler kommune - Herredshuset, Kjosveien 1, 1592 Våler i Østfold - Telefon: 69 28 91 00 - E-post: postmottak@valer-of.kommune.no