SeniorPortalene

Her finner du snarveier til massevis av informasjon og interessante ting for aktive seniorer i alle aldre. Ikonene er klikkbare og fører deg rett til de aktuelle sidene. I tillegg finner du siden for Brukerstyrt Personlig Assistanse (BPA) her.

Portalene
Ikon Beskrivelse
Her finner du SeniorPortalens hovedside Dette er hovedportalen hvor du finner alle andre portaler samt nyheter om mangt og meget.
Klikk for å komme til ErnæringsPortalen Her finner du informasjon om mat og helse, samt råd om kosthold knyttet til ulike sykdommer. Her finnes diskusjonsforum hvor du kan dele erfaringer med andre og få svar fra ernæringsfysiologen.
Klikk for å komme til BoPortalen Her finner du informasjon om hvilke boliger og byggeprosjekter med livsløpsstandard som finnes eller er planlagt i ditt fylke. Registrerer du deg, kontakter vi deg når det dukker opp noe du har vist interesse for.
Klikk for å komme til FrittBrukervalgPortalen Her finner du en komplett oversikt over alle tjenestegodkjente tilbydere av praktisk bistand og hjemmesykepleie i Norge. Du kan velge fritt og til lik pris blant de som står på listen i din kommune.
Klikk for å se Kalenderen Her vil du som senior finne fram til forskjellige aktiviteter du kan ha glede av i ditt nærmiljø. Du kan selv legge ut aktiviteter hvis du ønsker å få i gang en turgjeng, syklubb, sjakklubb e.l.
Klikk for å komme til portalen for Personlig Brukerstyrt Assistanse BPA er et «verktøy» for folk med en omfattende funksjonsulikhet, som ønsker å skreddersy sin egen assistanseløsning og selv ta ansvar for arbeidsledelsen; altså selv rekruttere og velge hvem som skal være assistent(er), avgjøre hvilke oppgaver assistenten skal gjøre, når og hvor. Eventuelt ved hjelp av en stedfortredende arbeidsleder.