Forside Aktuelt KOM I GANG-KURS

KOM I GANG-KURS

Oppdatert: 29.10.20

Familiens Hus og Friskliv tilbyr "KOM I GANG-KURS". Dette er et kurskonsept som informerer om hvordan man i vanskelig perioder i livet kan ta bedre vare på seg selv.

Friskliv tilbyr et kurskonsept som består av fire samlinger.

Temaene på samlingene er:

• Søvn
  • Bekymringer og angst
  • Selvhevdelse og grensesetting
  • Negative tanker og nedstemthet

KOM I GANG - KURS

Hvem er kurset for og hva går det ut på?

De aller fleste av oss går igjennom livet og kan kjenne på forskjellige utfordringer.

Kurset gir informasjon om hva man kan gjøre i de vanskelige periodene for å ta bedre vare på seg selv.

Kurset tar utgangspunkt i å lære bort verktøy og tiltak til hvordan man selv kan mestre, og håndtere de utfordringene man opplever.

Godt utbytte av kurset forutsetter egeninnsats mellom kursdagene.

Kurset vil bli gjentatt med jevne mellomrom og det spiller ingen rolle hvilken samling man starter på. Du velger selv om du vil komme på alle, eller bare noen. Hver samling varer ca 2 timer. Dato og sted for hver enkelt samling blir publisert fortløpende.

Kurset er GRATIS.

For påmelding: