Forside Aktuelt Medvirkningsmøte vedrørende reguleringsplan for støy- og sikkerhetsvoll for Fjell skytebane

Oppdatert: 12.05.20

Planutvalget inviterer til medvirkningsmøte vedrørende reguleringsplan for støy- og sikkerhetsvoll for Fjell skytebane.

Mandag 18.mai kl. 18:00 i Salene på Herredshuset.

Parter med særlige interesser blir invitert spesielt. Andre interesserte bes melde sin interesse til vårt postmottak: postmottak@valer-of.kommune.no

POSTMOTTAK@VALER-OF.KOMMUNE.NO

På grunn av Korona- situasjonens begrensninger, må det påregnes begrenset plass for tilhørere/ interessenter. Når tilrådelig antall tilhørere er fylt opp, stenges mulighet for påmelding.

Påmeldingsfrist 18. mai klokka 10.00

Les mer om detaljreguleringsplan av Fjell skytebane med revidert planprogram, plankart og bestemmelser her. Høringsfristen gikk ut i november 2019.

DETALJREGULERING FJELL SKYTEBANE