Forside Aktuelt Pandemien er ikke over!

Pandemien er ikke over!

Oppdatert: 28.07.20

Kommuneoverlege Rune Davidsen og Ordfører Reidar Kaabbel, mener at det er på sin plass nå å minne folk om å fortsette å ta sine forholdsregler. Ikke mist fokuset, men hold det høyt for deg og de rundt deg.

De siste dager har vist oss at pandemien Korona, Covid 19, ikke er over. Våler kommune følger godt med, og sammen med våre nabokommuner, holder vi beredskapen på topp.

Viktig at vi alle bidrar til å begrense smitte

NB! Det er viktig at alle overholder smittevernreglenes krav til antall som er samlet, avstandskravet (1 meter), vask hender ofte, host i albuen, osv. og ikke minst hold dere hjemme og få testet deg hvis du skulle få symptomer. Vær ekstra obs dersom dere har vært i utlandet, selv om dere har vært i grønn sone.

Hold deg oppdatert gjennom media, søk aktivt informasjon på hjemmesidene til Folkehelseinstituttet, Helsedirektoratet og kommunen, og på informasjonstelefonen 815 55 015.

Våler kommune deler oppdatert informasjon på kommunens hjemmeside og på sosiale medier fortløpende.

Nyt Ville Vakre Vålers fantastiske natur,
fortsatt god sommer!