Forside Aktuelt Pepperkakeby.

Bli med å bygge Våler sin egen Pepperkakeby

Oppdatert: 12.11.20

Små og store inviteres til å bake pepperkakehus og sammen kan det skapes en levende pepperkakeby på biblioteket i Våler.

Vi prøver i år igjen å skape årets pepperkakeby på Våler Bibliotek. Anne og Karen Margrethe oppfordrer alle små og store, barnehager og skoler, institusjoner og bedrifter fra de tre nærmiljøene, til å sette i gang med bakingen. Vi mangler alt fra bygninger, hus, biler, dyr og trær til byen vår. Vi gleder oss til å ta imot kreasjonen av din bakeglede. Tenk kreativt!

Dersom du ønsker pepperkakedeig til din kreasjon, så gå inn og registrer deg innen 15.11.2020:

REGISTRERINGSSKJEMA FOR PEPPERKAKDEIG
Christmas Celebration 3844135 1920

Innlevering av pepperkakekreajoner på Frivilligsentralen mandag 23. november kl. 09.30 –16.00 eller Våler bibliotek i åpningstiden, fra mandag 23. november til torsdag 26. november.

For åpningstider på Våler bibliotek, se her:

ÅPNINGSTIDER PÅ VÅLER BIBLIOTEK
PEPPERKAKEBY

På grunn av Corona – situasjonen blir det utstilling fra Pepperkakebyen på Våler bibliotek digital. Den digitale utstillingen åpner søndag 29. november 2020 kl. 16.00.

Du kan følge PEPPERKAKEBYEN digitalt hele desember på Våler Kommunes hjemmeside og Frivilligsentralens hjemmeside.

VÅLER/SVINNDAL FRIVILLIGSENTRAL
VÅLER KOMMUNE