Forside Aktuelt Teststasjonen i Våler kommune

Oppdatert: 12.05.21

Våler Teststasjon

Sted: Herredshuset, inne. Adresse Kjosveien 1, 1592 Våler

Parker på Herredshusparkeringen og følg merket skilting. Testsenteret holder til på baksiden av Herredshuset.

Voksne og barn over 12 år må benytte munnbind. Har du ikke munnbind tilgjengelig får du utdelt ved ankomst.

For å unngå køer ønsker vi at du ikke møter før tiden du har fått tildelt. Husk å holde 2 meter avstand både ute og inne i lokalet.

Alle som selv mistenker at de er smittet av covid-19 kan bestille tid for å teste seg uten leges vurdering. Test og analyse er gratis.

Du får svar på SMS innen 48 timer. Hvis du har sendt inn skjema skal du ikke ringe for å bestille tid, men vente på SMS.

Bruk dette skjemaet dersom du skal bestille en koronatest:

SKJEMA FOR BESTILLING AV KORONATEST
Self test 5967974 1920

Covid-19 test ved reise

Innbyggere i Våler Kommune kan nå kjøpe hurtigtest via testsenteret, selv om det ikke er medisinsk grunnlag for testing. For eksempel ved reise innenlands eller utenlands.

Testingen foregår med antigen-hurtigtest (ikke PCR). Har du behov for PCR test må du ta kontakt med privat aktør.

Den enkelte er selv ansvarlig for å undersøke om hurtigtest er nok dokumentasjon for reisen, og om eventuell reise vil genere karantene.

Alle testsvar registreres på Helsenorge.no og svaret kan hentes ut der.

Hurtigtest ved ikke medisinsk grunnlag koster kr. 500,- og faktureres i etterkant.

MOB: KORONA LEGEVAKT 404 04 919