Forside Aktuelt Teststasjonen i Våler kommune

Oppdatert: 14.09.21

Våler Teststasjon

Sted: Herredshuset, inne. Adresse Kjosveien 1, 1592 Våler

Parker på Herredshusparkeringen og følg merket skilting. Testsenteret holder til på baksiden av Herredshuset.

Voksne og barn over 12 år må benytte munnbind. Har du ikke munnbind tilgjengelig får du utdelt ved ankomst.

For å unngå køer ønsker vi at du ikke møter før tiden du har fått tildelt. Husk å holde 2 meter avstand både ute og inne i lokalet.

Alle som selv mistenker at de er smittet av covid-19 kan bestille tid for å teste seg uten leges vurdering. Test og analyse er gratis.

Du får svar på SMS innen 48 timer. Hvis du har sendt inn skjema skal du ikke ringe for å bestille tid, men vente på SMS.

Bruk dette skjemaet dersom du skal bestille en koronatest:

SKJEMA FOR BESTILLING AV KORONATEST
Self test 5967974 1920

Covid-19 test ved reise

Innbyggerne i Våler kommune tilbys nå PCR-test eller hurtigtest via testsenteret selv om det ikke er medisinsk grunnlag for test. Dette kan for eksempel være ved reiser innenlands eller utenlands.

Den enkelte er selv ansvarlig for å undersøke reglene som gjelder i forhold til det landet man skal besøke og om eventuell reise vil generere karantene.

PCR-test tar gjennomsnittlig 1-3 dager, her kan det ikke garanteres eksakt svartid.

Antigen hurtigtest er klar i løpet av noen timer. Tester er gratis for innbyggerne i Våler kommune.

Alle testsvar registreres på Helsenorge.no og svaret kan hentes ut der.

MOB: KORONA LEGEVAKT 404 04 919

Telefonen er åpen for timebestilling:

• Mandag til fredag fra 08.15-11.30
  • Lørdag fra 11.00-13.00
  • Søndag stengt

Lørdag 18/9 og Søndag 19/9 er telefonen åpen for timebestilling kl. 11-13. Testingen foregår kun på Søndag 18/9