Forside Aktuelt Tjenestesteder som er stengt

Tjenestesteder som er stengt

Oppdatert: 18.09.20

Våler Herredshus er delvis stengt for besøk

Våler herredshus er delvis stengt for besøk på grunn av fare for koronasmitte fra og med mandag 16. mars og framover på ubestemt tid i tråd med nasjonale tiltak. Besøk må avtales på forhånd. Dette tiltaket innebærer også at salene i Våler Herredshus ikke er tilgjengelig for utleie.

Vålerhallen er stengt

Vålerhallen blir stengt for all utleie og bruk på kveldstid og helger f.o.m fredag 13. mars – og på ubestemt tid.
Dette p.g.a eventuell corona-smittefare og samlinger av større grupper med mennesker.

Svømmehallen er stengt

Svømmehallen er stengt på ubestemt, dette p.g.a eventuell korona-smittefare og samlinger av større grupper med mennesker.

Våler bibliotek er gradvis åpnet

Biblioteket ble stengt fra mandag 16. mars og framover, men er nå gradvis gjenåpnet. Les mer om ordningen i denne artikkelen:

VÅLER BIBLIOTEK GJENÅPNER GRADVIS.

Åpen barnehage

Åpen barnehage er stengt inntil videre på grunn av korona.

Ved spørsmål ring:

TELEFON HELSESTASJONEN 69 28 91 75

NAV - publikumsmottaket stenges

NAV Våler vil på grunn av koronaviruset ta forhåndsregler og følge Helsedirektoratets, kommunens og NAV sentralt sine anbefalinger. Publikumsmottaket holdes stengt inn til videre. I første omgang betyr det at NAV Våler ikke vil gjennomføre fysiske møter. Samhandling vil foregå via telefon eller videoløsninger.

Ytterligere informasjon finner du i artikkelen NAV Våler - ditt lokalkontor.

NAV VÅLER - DITT LOKALKONTOR

Vann, avløp, renovasjon og feiing

SITUASJONSRAPPORT AV TJENESTER UNDER KORONASITUASJON PR. 16.03.2020