Forside Aktuelt Tjenestesteder som er helt eller delvis stengt.

Tjenestesteder som er helt eller delvis stengt.

Oppdatert: 25.01.21

Helse- og sosialsenteret stenger dørene

Våler kommune innfører nye smittevernstiltak fra tirsdag 1. desember. På grunn av den stadige økningen av smitte i samfunnet rundt oss, er det bestemt at vi stenger dørene på Helse- og sosialsenteret fra 1. desember. Det vil sitte en person ved døren, og gjennomføre adgangskontroll i perioden kl 9-15.

Besøksrutinene på sykehjemmet er ikke endret, men det er nå et påbud om bruk av munnbind for alle besøkende til Helse- og Sosialsenteret. Besøkende til sykehjemmet skal også svare på spørreskjema på avdelingen.

BESØKSRUTINER PÅ SYKEHJEMMET

Ta kontakt med tjenestestedet. Vi legger fortsatt til rette for besøk der det er mulig.

Vi håper vi skal unngå smitte inn på sykehjemmet og i omsorgsboligene våre.

Våler Herredshus er delvis stengt for besøk

Våler herredshus er delvis stengt for besøk på ubestemt tid i tråd med nasjonale tiltak på grunn av fare for koronasmitte. Besøk må avtales på forhånd. Dette tiltaket innebærer også at salene i Våler Herredshus ikke er tilgjengelig for utleie.

Vålerhallen er stengt for ordinær aktivitet

Vålerhallen er steng for ordinær aktivitet inntil en oppnår mer kontroll på smittesituasjonen.

Kamper, cuper og stevner må også fortsatt utsettes.

Svømmehallen er stengt

Svømmehallen er stengt på ubestemt tid, dette p.g.a eventuell korona-smittefare og samlinger av større grupper med mennesker.

Våler bibliotek er stengt

Våler bibliotek er stengt inntil videre til 31.01.2021 på grunn av den pågående smittesituasjonen.
Les mer om ordningen i denne artikkelen:

VÅLER BIBLIOTEK

Åpen barnehage

Åpen barnehage er stengt inntil videre på grunn av korona.

Ved spørsmål ring:

TELEFON HELSESTASJONEN 69 28 91 75

NAV - publikumsmottaket stenges

NAV Våler vil på grunn av koronaviruset ta forhåndsregler og følge Helsedirektoratets, kommunens og NAV sentralt sine anbefalinger. Publikumsmottaket holdes stengt inn til videre. I første omgang betyr det at NAV Våler ikke vil gjennomføre fysiske møter. Samhandling vil foregå via telefon eller videoløsninger.

Ytterligere informasjon finner du i artikkelen NAV Våler - ditt lokalkontor.

NAV VÅLER - DITT LOKALKONTOR

Fontenehuset i Rygge

Stengt i uke 4 2021

Som følge av nasjonale og lokale føringer, knyttet til den muterte engelske varianten av koronaviruset, må vi dessverre stenge for fysisk oppmøte på Fontenehuset i (første omgang) i uke 4. Beslutning er tatt i samråd med Moss kommune.

Vann, avløp, renovasjon og feiing

SITUASJONSRAPPORT AV TJENESTER UNDER KORONASITUASJON PR. 16.03.2020