Forside Aktuelt Ved behov for selvtest

Ved behov for selvtest

Oppdatert: 23.05.22

Har du behov for selvtest?

Våler kommune har selvtester for utdeling, men på grunn av lite pågang er det ikke lenger fast tid for utdeling.

Har du behov for selvtester ta kontakt med oss på telefon.

Telefonens åpningstid:

• Mandag til og med torsdag kl. 08.00 - 09.00.
  • Fredag er telefonen stengt.

Utdelingssted avtales på telefon

Prioriteringsrekkefølge:

1. Personer med nyoppståtte luftveissymptomer.
  2. Jevnlig testing av ansatte i kritiske samfunnsfunksjoner (inkludert helsepersonell) og pasienter/brukere i helseinstitusjoner og sykehusavdelinger (vurderes lokalt).

Ved behov for PCR-test

Våler har inngått et samarbeid med Vestby Kommune for testing og smittesporing. Fra 01.november vil all Covid-19 testing foregå i Vestby Kommune. Les mer om PCR-testing for innbyggere i Våler kommune i denne artikkelen:

VED BEHOV FOR PCR-TEST
SKJEMA FOR Å BESTILLE PCR-TEST

Positiv selvtest

Har du behov for bekreftende PCR-test, ta kontakt med Vestby testsenter. Personer som har tatt tre doser vaksine eller har hatt to doser og gjennomgått koronainfeksjon siste tre måneder, har allerede gyldig koronasertifikat, disse personene trenger ikke å ta bekreftende PCR-test.

Alle har plikt til å isolere seg ved positiv selvtest.

HELSENORGE: HVA SKAL DU GJØRE VED POSITIV HURTIGTEST
MOB: 404 04 919