Forside Helse og velferd Flyktninger og integrering Vil du hjelpe flyktningene fra Ukraina?

Vil du hjelpe flyktningene fra Ukraina?

Våler kommune får mange henvendelser fra innbyggere som ønsker å bidra i forbindelse med krisen i Ukraina.

Vi setter stor pris på ditt engasjement og vil derfor samle alle henvendelser digitalt. Slik får vi en god kartlegging av hva du som innbygger ønsker å bidra med.

I skjemaet får du spørsmål om du har husrom eller bolig til disposisjon, om du ønsker å stille som frivillig innenfor ulike områder eller om du har annet du ønsker å bidra med (feks. møbler, utstyr, klær m.m.). Du må gjerne komme med forslag/innspill dersom du føler det mangler noe i skjemaet.

Dette er kun en kartlegging og vi tar kontakt med deg hvis behovet oppstår. Når du har fylt ut og sendt inn skjemaet har vi den informasjonen vi trenger. Du trenger derfor ikke å ta kontakt med oss etter at skjemaet er sendt inn.

HER KAN DU REGISTRERE DEG I VÅRT DIGITALE SKJEMA

Tusen takk for at du ønsker å bidra!

Dersom du har spørsmål eller trenger hjelp til å fylle ut skjemaet kan du kontakte NAVs publikumsmottak på tlf. 69 28 91 02

Telefonen er betjent mandag - fredag 09:00 - 15:00

RING NAV PUBLIKUMSMOTTAK
LES OM HVORDAN VÅLER KOMMUNE JOBBER FÅR Å TA I MOT UKRAINSKE FLYKTNINGER.
Ukraina

Frivillighet Norge følger situasjonen i Ukraina og grenseområdene med sorg og alvor.

HER ER EN OVERSIKT OVER HVORDAN DU KAN HJELPE