Til toppen

Innholdsfortegnelse:

Forside Helse og velferd NAV Våler Permitteringer og permitteringsvarsel

Permittering og permitteringsvarsel

På grunn av koronasituasjonen vi alle står i, kan mange bedrifter i Våler kommune også rammes. Dette kan for enkelte bedrifter også føre til permitteringer av ansatte.

Søke om dagpenger

Arbeidsgivere gjør en viktig jobb ved å informere den permitterte om at han eller hun må registrere seg som arbeidssøker og søke om dagpenger. Følg lenkene for å registrere seg eller søke om dagpenger.

REGISTRER DEG SOM ARBEIDSØKER
SØK OM DAGPENGER

Arbeidstakere som blir permittert må sende inn permitteringsvarselet som dokumentasjon til NAV. Les her hva du som arbeidsgiver må skrive i permitteringsvarselet for at det skal være gyldig.

PERMITTERINGER - INFO TIL ARBEIDSGIVERE

Redusert aktivitet i NAV publikumsmottak

Som resten av Norge er også NAV påvirket av Korona-situasjonen. NAV kontorene i våre kommuner har iverksatt tiltak for å begrense smitte av koronaviruset, og har derfor redusert aktivitet i publikumsmottakene. Vi oppfordrer alle som har mulighet til å benytte seg av nav.no i størst mulig grad, i stedet for å oppsøke NAV-kontoret.

WWW.NAV.NO

Nyttige lenker

Stortinget vedtar flere regelendringer som følge av virkningene av koronaviruset. Informasjonen på nav.no blir oppdatert så snart regelendringer blir avklart. Her finner arbeidstakere, arbeidsgivere eller selvstendig næringsdrivende spørsmål og svar om hva som gjelder i din/deres situasjon.

WWW.NAV.NO

På koronaveiviser får du løpende oppdateringer om Korona-situasjonen fra NAV

NAV'S KORONAVEIVISER

Regjeringens siste oppdaterte informasjon om korona-situasjonen kan dere lese om her:

OPPDATERT INFORMASJON FRA REGJERINGEN

NAV har også laget korte instruksjonsvideoer for arbeidsgivere og arbeidstakere.

INSTRUKSJONSVIDEO FOR ARBEIDSGIVERE
INSTRUKSJONSVIDEO FOR ARBEIDSTAKERE

Bistand til arbeidsgivere

Arbeidsgivere kan ringe arbeidsgivertelefonen 555 53 336

ARBEIDSGIVERTELEFONEN 555 53 336

eller bruke chatfunksjonen:

CHATFUNKSJONEN TIL NAV

NAV Moss, Råde og Våler har opprettet en felles vakttelefon 09:00- 14:30 for å bistå deg som arbeidsgiver. Ta kontakt med oss på telefon 401 05 208.

VAKTTELEFON: 401 05 208

Har du ansatte som vil bli permittert og som innehar kompetanse og/eller har erfaring innenfor helsefag, sjåfør, dagligvarebransjen, gårdsdrift/ landbruk eller næringsmiddelproduksjon?

Det er svært viktig at alle registrerer/oppdaterer sin CV på nav.no. I og med at vi ikke vet omfanget av den situasjonen Norge står i nå, kan det på kort varsel bli arbeidskraftsbehov i forskjellige sektorer. Da er det nødvendig å kunne komme i kontakt med de som måtte ha relevant kompetanse.

Vennligst ta kontakt på 401 05 208. Kanskje din ansatt kan lånes bort til en bransje som er i behov av ansatte, og dermed unngås en permittering.

WWW.NAV.NO
VAKTTELEFON: 401 05 208

Se også informasjon på arbeidsplassen.no

ARBEIDSPLASSEN.NAV.NO

Lykke til i denne vanskelige situasjonen.